Serviciul de streaming Disney Plus va fi lansat la vară în România și în alte 40 de țări din Europa, Africa și Asia. Momentan, compania nu precizează cât va costa abonamentul.

serviciul-de-streaming-disney-plus-va-fi-lansat-la-vara-in-romania-si-in-alte-40-de-tari-din-europa,-africa-si-asia-momentan,-compania-nu-precizeaza-cat-va-costa-abonamentul.

De altfel, compania nu a dezvăluit tarifele abonamentelor pentru nicio țară în care urmează să lanseze serviciul, dar nici o dată exactă când acesta va fi disponibil. Printre statele vizate se numără Bulgaria, Croația, Cehia, România, Grecia, Ungaria, Polonia.

Disney Plus a fost lansat în toamna anului 2019 și are 118 milioane de abonați. În Europa, serviciul este disponibil în prezent în Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Islanda, Irlanda, Italia, Luxemburg, Monaco, Olanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia, Elveția și Regatul Unit.

Serviciul oferă filme și spectacole de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic. Pe piețele internaționale selectate, include și noul brand de conținut general de divertisment, Star, prin care oferă producții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX și Searchlight Pictures.

În afara Europei, Disney Plus s-a lansat în Australia, Noua Zeelandă, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan și Hong Kong. 

Sursă alternativă: Variety

Sursă foto: Piotr AdamowiczDreamstime

Sursa stire biziday.ro