Sindicatul Europol: Alcoolemia marcată de Florin Cîțu se traduce într-un litru de tărie (whiskey, vodcă) sau 5 sticle de vin. Fapta săvârșită nu este sub nicio formă o “simplă contravenție”, ci reprezintă o veritabilă infracțiune.

sindicatul-europol:-alcoolemia-marcata-de-florin-citu-se-traduce-intr-un-litru-de-tarie-(whiskey,-vodca)-sau-5-sticle-de-vin-fapta-savarsita-nu-este-sub-nicio-forma-o-“simpla-contraventie”,-ci-reprezinta-o-veritabila-infractiune.

Premierul Florin Cîțu a recunoscut miercuri că, în urmă cu 20 de ani, a făcut două zile de arest în SUA, după ce a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice și a precizat că a plătit la momentul respectiv “o amendă foarte mare”.

Sindicatul Europol arată astăzi că ”fapta săvârșită de Florin Cîțu nu este sub nicio formă o “simplă contravenție”, așa cum a încercat să o prezinte, ci reprezintă o veritabilă infracțiune”.

Postarea integrală a Sindicatului Europol pe Facebook:

Cum se traduce alcoolemia de 0,161 (BAC) marcată de Florin Cîțu, premierul României, la momentul în care a fost prins conducând în SUA:

– aproximativ 1 litru de tărie (whiskey, vodcă);

sau

– aproximativ 5 sticle (750 ml) de vin;

sau

– foarte multe sticle de bere (500 ml) băute în multe ore.

Fapta săvârșită de Florin Câțu nu este sub nicio formă o “simplă contravenție”, așa cum a încercat să o prezinte, ci reprezintă o veritabilă infracțiune.

Foto: Sindicatul Europol/Facebook.

Sursa stire biziday.ro