Telefonul Huawei Nova 5T care performează precum telefoanele high range

Fiecare dintre noi are un buget stabilit pe care îl considera suficient atunci cand vine vorba de achiziția unui telefon. Unii dintre noi considera ca este imperios sa achiziționeze un telefon cu un preț mai scump pentru a îl putea folosi la absolut orice, inclusiv în cadrul locului de munca, alții se mulțumesc cu un telefon ce se afla într-un buget redus, dar care își face foarte bine treaba.

HUAWEI NOVA 5T 

Huawei Nova 5T este un smartphone care se descurca bine din toate punctele de vedere și am sa îți explic mai pe larg lucrurile utile pe care știe să le facă, vei avea toate informațiile utile care te vor putea ajuta sa iei o decizie foarte simplu și rapid.  

1. ASPECT- Culoarea sa nu are cum sa treacă neobservată

Culorile extraordinare, texturile uluitoare și designul de tip reflector al telefonului HUAWEI nova 5T creează o senzație de spațiu fără nicio limita, în care te cufunzi și de care te bucuri la fiecare privire pe care i-o arunci. Finisajele sale fine și textura deosebita accentuează un contrast interesant dintre luminile și umbrele bine gândite, oferind un efect 3D multi-layer unic, ca din alta lume, pe o suprafață plană. Cu siguranță a fost gândit pentru cei care visează la un design scos din tipare. O husa Huawei Nova 5T purtată la vremea ei, te ajuta sa îți păstrezi același minunat design, fără zgârieturi, fără urme. 

2. DEBLOCARE RAPIDA

Senzorul de amprentă montat lateral scoate în evidenta designul, în timp ce deblochează rapid și ușor telefonul HUAWEI nova 5T, pentru o a facilita utilizarea sa, cu o singura mana. Nu trebuie sa pierzi nici măcar o secunda. Iar o husa Huawei Nova 5T te va ajuta sa îl protejezi, dar totodată sa îl folosești la aceeași capacitate maxima. 

 3. CAMERE EXTRAORDINARE 

Cu noile camere incorporate, nici nu te vei mai gândi la a folosi o camera profesională pentru a face poze, vei avea și telefon și camera profesională, toate într-un singur dispozitiv. Cele patru camere AI montate în spatele telefonului HUAWEI nova 5T executa fotografii uluitoare de înaltă claritate, cu un wide angle, obiectiv macro și bokeh. Camerele creează și filmări pe care le putem considera fără îndoială next level. Imagini și filmări bogate și clare, care îți vor face viața mai frumoasă, de la peisaje vaste la prim-planuri care-ti vor tăia răsuflarea. Puternicii algoritmi foto, dar și video te ajuta sa obții imagini și filmări pline de contrast, de mare rezoluție și culoare oricând și oriunde. 

Senzorul de 1/2 inch, lider în clasa sa, cu fotografiere 48 MP îți oferă încrederea de care ai nevoie, pentru a face poze profesionale în mod convenabil cu telefonul tău inteligent. Modul AI-powered Super Night folosește un tip de detectare inteligentă a luminii, eliminarea zgomotelor (de-noising) imaginii, expunerea lungă și tehnologia de stabilizare care este cu adevărat incredibila, astfel încât să te bucuri de o fotografiere inovatoare, fără neclarități, chiar pe timp de noapte. 
 
Frumusețea exista în oricine și oriunde. Iar acum ea poate fi etalata într-un mod cu adevărat deosebit. O camera selfie frontala puternica de 32 MP, acum în colțul de sus, utilizează tehnologia AI pentru a-ti scoate în evidenta frumusețea naturala, unică și trăsăturile individuale, pentru a te arăta în forma ta cea mai buna. Tehnologia pixel fusion 4-în-1, creează selfie-uri mai luminoase și mai clare, iar tehnologia AI echilibrează expunerea și lumina din spate, optimizând în același timp fundalul. Vei fi uimit de cat de bine își face treaba. 

4. INCARCARE SUPER RAPIDA 

Încărcarea lentă îți încetinește viața și cu siguranță te și prost dispune. Mai ales în perioadele de utilizare intensă a telefonului. Din fericire, noua baterie de 3.750 mAh2 a telefonului HUAWEI nova 5T dispune de un sistem HUAWEI SuperCharge de 22,5 W. Încarcă 50% din viața bateriei în doar 30 de minute, nu ai ce sa îți dorești mai mult.  
 
Noua generație GPU Turbo îmbunătățește performanțele procesorului CPU și GPU, pentru o experiență revoluționară în lumea jocurilor, cine nu se joacă măcar un joc din cand în cand?  
Accepta unele din cele mai populare jocuri din lume, iar acest lucru îl face cu adevărat special.  
 
Si pentru ca ne dorim sa te bucuri cat mai mult de acest super telefon, îți recomandăm o husa Huawei Nova 5T. 

Previous post Ce face exact o firmă de pompe funebre
Next post Afla cat de des ar trebui sa folosesti un aparat presoterapie!