Temperaturile calde au revenit, iar un spațiu intim în care să te bucuri de ele ar fi perfect? Iată cum poți să-l amenajezi!

Odată cu apariția sezonului cald, nevoia noastră de a petrece timp în aer liber crește, iar cei care locuiesc la curte și dispun de mai mult spațiu își pot pregăti un loc în curte unde să se relaxeze și să se bucure de vremea frumoasă care a revenit. Cu puțină investiție, imaginație și timp vei obține un spațiu ideal pentru sezonul cald și care, poate, va deveni locul tău preferat pentru relaxare. 

Iată 2 sfaturi pentru amenajarea unui spațiu în propria curte, perfect pentru vremea frumoasă care a sosit: 

  • Gardul

Pentru a obține în locul amenajat atmosfera pe care ți-o dorești, categoric, vei avea nevoie de intimitate. Așa că, gardul este un aspect important, mai ales că pregătirea unui asemenea loc de relaxare nu este un lucru pe care majoritatea oamenilor îl fac în curtea lor, motiv pentru care va atrage multe priviri, pe care nu ți le dorești când vrei să stai în liniște și să te relaxezi. Într-o situație de acest fel, o alegere ingenioasă ar fi un gard cu gabion umplut cu piatră de gard multicolor de la rotanis.ro. Acest gard este înalt și solid, blocând privirile curioșilor. Pe lângă intimitatea pe care ți-o oferă, acest tip de gard vine și cu alte avantaje, precum durabilitatea, piatra folosită trecând cu brio testul timpului. De asemenea, nu necesită nevoia unei stricte întrețineri, doar o curățare ocazională. Gardul cu gabion umplut cu piatră face față nu doar trecerii timpului, ci și dăunătorilor, lucru care te scapă de diferite griji.

  • Decorarea spațiului

Probabil aceasta va fi partea cea mai interesantă și care îți va pune creativitatea la treabă. Principalul pas este alegerea unei bănci, a unui leagăn sau poate chiar un mic pat din lemn sau o canapea tot din lemn, pe care să adaugi diferite perne pentru un confort maxim. O masă de dimensiuni reduse ar merge perfect într-un astfel de spațiu, unde vei putea pune o băutură, o mică gustare, o carte sau diferite lucruri care pot contribui la relaxarea ta. Pentru a da spațiului un aer de basm optează pentru un baldachin și vei schimba aspectul cu totul. Alături de acest baldachin vor arăta nemaipomenit diverse flori, viu colorate. De asemenea, decorațiunile realizate din paie se vor potrivi foarte bine în acest context, fiind niște decorațiuni cu care nu ai cum să strici designul. Astfel, în cadrul acestui pas, lasă-ți imaginația să zburde și decorează spațiul cu lucruri care îți plac și pe care îți va face plăcere să le admiri când te vei relaxa în spațiul amenajat. 

În concluzie, un spațiu special amenajat pentru relaxare și odihnă, în propria curte, este o alegere care te va încânta și te va ajuta să te bucuri de temperaturile plăcute pe care le oferă sezonul însorit. Astfel, dacă deții o curte generoasă, ai posibilitatea să creezi un astfel de loc și îți place să petreci timp în aer liber, ia în calcul această idee.

Sursa foto: pexels.com

Previous post <strong>Performanta si durabilitate pe orice teren: Recenzie Anvelope Off-Road 195/80 R15 Resapate INSA TURBO Dakar de la Vadrexim.ro</strong><strong></strong>
Next post <strong>Tipografie print format mare – Solutia perfecta pentru tiparirea de dimensiuni mari!</strong>