Tips&tricks: ce tipuri de aparate auditive ai la dispozitie?

Ai nevoie de unaparat auditiv pret convenabil, cu ajutorul caruia sa iti recuperezi auzul si sa te bucuri de o viata cat mai usoara cu putinta?

Inseamna ca trebuie sa stii ce tipuri de dispozitive medicale ai la dispozitie, astfel incat sa poti lua o decizie in cunostinta de cauza. Incepe prin a consulta un medic de specialitate, care sa iti pun un diagnostic, iar apoi poti sa incepi cautarile!

Cand este indicat sa porti un aparat auditiv pret atractiv?

Daca la un moment dat iti seama ca nu mai auzi bine cu una dintre urechi sau chiar cu ambele, atunci este momentul sa mergi la un doctor de specialitate. Medicul ORL-ist iti va face o timpanograma sau o audiograma, in functie de caz, iar astfel va sti daca suferi de hipoacuzie usoara, medie sau severa si iti va da indicatii despre tipul de aparat auditiv, pe care sa il porti. Nu-ti face griji: dispozitivele medicale de acest tip sunt astazi moderne, usor de purtat si iti asigura rezultatele dorite!

Aparate retroauriculare

Simplu de pozitionat in spatele urechii, aparatele retroauriculare sunt modele clasice, care exista de foarte mult timp pe piata si care te ajuta sa duci o viata normala. De regula, aceste dispozitive medicale sunt recomandate pentru hipoacuzie usoara sau medie, oferindu-ti posibilitatea de a desfasura o gama larga de activitati.

Aparatele retroauriculare functioneaza pe baza de baterii, asa ca trebuie sa ai mare grija, sa le schimbi ori de cate ori este nevoie. Cat despre metoda de a le intretine, este suficient sa asezi dispozitivele in locuri ferite de umezeala atunci cand nu le porti.

Aparate intraauriculare

Despre aparatele intraauriculare trebuie sa stii ca sunt discrete si simplu de montat. Acestea se aseaza in canalul auditiv, adica nu sunt deloc vizibile. Daca iti doresti ca nimeni sa nu stie ca te confrunti cu probleme auditive, investeste intr-un astfel de model.

La fel ca aparatele retroauriculare, si cele intraauriculare functioneaza tot pe baza de baterii. Principala diferenta dintre cele 2 categorii este data de modul in care se aseaza si de confortul de care ai parte.

Aparate reincarcabile

Aparatele auditive reincarcabile sunt unele dintre cele mai noi modele de pe piata. Acestea au o autonomie de pana la 72 de ore, ceea ce inseamna ca nu mai trebuie sa-ti faci griji in privinta bateriilor. Nu uita, insa, ca seara, inainte de culcare, sa le conectezi la o sursa de curent electric, pentru a se incarca.

Beneficiile aparatelor auditive

Inainte sa iei o decizie, este important sa stii si care sunt avantajele de care te bucuri atunci cand investesti intr-un aparat auditiv:

  • usor de purtat;
  • discret si modern;
  • iti asigura posibilitatea de a avea o viata normala;
  • poti controla volumul cu ajutorul unei telecomenzi speciale;
  • toate modelele de pe piata au un design anatomic.

WeSound.roiti sta la dispozitie atunci cand iti doresti sa investesti intr-un dispozitiv medical de calitate. Online poti studia gama de aparate auditive Retroauriculare, pe care o ai la dispozitie, alaturi de modelele intraauriculare si cele reincarcabile.

Indiferent de modelul pe care il alegi, tine cont ca este important sa mergi din nou la consult cel putin o data pe an: medicul iti va monitoriza starea de sanatate si, daca este nevoie, iti va sugera sa schimbi aparatul auditiv sau sa il folosesti in continuare pe cel pe care il ai deja.

Date de contact:

E-mail:

office@wesound.ro
victoriei@wesound.ro
iasi@wesound.ro

Telefon: +4031/4205378

Previous post Tot ce trebuie sa stii despre carucioare
Next post AllmaDesign – Transformând Visurile Tale în Realitate Online cu Ajutorul unei Agenții de Web Design și SEO