TOP 3 nereguli ale unei camere de hotel pe care clienții nu le pot trece cu vederea 

Într-o cameră de hotel există câteva elemente care primesc atenție din partea tuturor persoanelor cazate și care dacă nu sunt în regulă le provoacă acestora un disconfort imens. Acest disconfort îi determină pe clienți să nu mai apeleze la serviciile hotelului respectiv și duce la degradarea imaginii și-a încrederii pe care acesta o are. Mai exact, un client mulțumit poate fi o bună sursă de promovare pozitivă a serviciilor, iar unul nemulțumit poate fi, de asemenea, o sursă de promovare, doar că negativă. Cu siguranță, cel de-al doilea tip nu este unul dorit, motiv pentru care este necesar ca satisfacerea clienților să fie unul dintre principalele obiective pentru toți cei care se ocupă de hotel.

Află ce aspecte îi determină pe oameni să nu se mai cazeze la un anumit hotel: 

1. Perne, pilote și așternuturi

Tot ce este pus pe pat, de la perne și pilote, până la lenjerie sunt lucruri dintr-o cameră de hotel, care necesită o riguroasă îngrijire. Mai concret, să fie produse din materiale plăcute la atingere, să fie călcate, bine igienizate și frumos mirositoare. Clienții nu acceptă greșeli în ceea ce privește aceste aspecte, deoarece somnul este important și mulți dintre ei închiriază o cameră la hotel doar pentru a avea unde să se odihnească, iar un pat cu niște așternuturi neîngrijite le face somnul dificil. Astfel, pentru a nu periclita odihna celor cazați, este necesară o îngrijire corectă a elementelor ce îmbracă patul. 

2. Prosoapele

Curățarea corpului este un lucru foarte important, la fel ca somnul și un duș este ceva ce fiecare client își dorește să poată să facă și să aibă asigurate toate obiectele necesare. În acest caz putem menționa prosopul, și nu doar unul, fiind nevoie de mai multe și care să fie, bineînțeles, de dimensiuni diferite. Fără doar și poate, materialul din care sunt făcute acestea trebuie să fie calitativ, să absoarbă bine apa și să fie curate, de un alb imaculat. Calitatea prosoapelor de hotel de la Horecatex este apreciată de utilizatori și pot fi o alegere ideală pentru clienți. Astfel, dacă toate cerințele menționate anterior sunt respectate, cel cazat se va simți satisfăcut și dornic de un duș relaxant. 

3. Mirosul

Mirosul unei camere este foarte important și poate influența starea noastră de spirit. Când simțim un miros frumos ne place să petrecem timp în încăperea respectivă, iar când acesta nu este plăcut ne dorim să plecăm de acolo. Astfel, este recomandată aerisirea camerei, curățarea acesteia și folosirea unor dispozitive care aduc mireasma dorită. De asemenea, mucegaiul poate fi un factor al mirosului neplăcut și dacă există este nevoie să se ia măsuri pentru a fi eliminat. Acesta aduce și alte lucruri nedorite, afectând atât aspectul camerei, cât și sănătatea celor cazați. 

În concluzie, se poate observa că toate neregulile menționate au legătură cu îngrijirea camerei. Oamenii se simt inconfortabil să doarmă și să petreacă timp într-o încăpere care nu este curată, fiind considerată lipsă de respect față de ei.

Sursa foto: pexels.com

Previous post Ce mobilier să alegi pentru excursiile tale?
Next post 5 petreceri tematice pe care le poți face la tine acasă