Trei moduri în care economisești bani cu acoperișul de metal

            Înlocuirea acoperișului vechi sau montarea acoperișului pe o nouă construcție sunt printre cele mai costisitoare etape ale procesului de renovare sau construcție. Având în vedere importanța acestei faze din privința funcțiilor pe care le îndeplinește acoperișul, precum hidroizolația, termoizolația sau izolația fonică, costul pe care îl implică această fază nu poate fi ignorat.

            Ținând cont de varietatea de materiale din care se pot construi acoperișurile, specialiștii recomandă alegeri bazate pe calitate în loc de cost. Metalul reprezintă una dintre cele mai populare materiale pentru acoperiș, iar de obicei costul pentru acoperiș este influențat de factori precum: materia primă folosită la fabricarea țiglei, prezența sau absența indicatorilor de calitate, certificatul de garanție, culoarea și finisajul sticlei, durata de viață a țiglei metalice, accesoriile metalice utilizate și alte accesorii complementare, îmbinările panourilor de țiglă metalică, utilajele și tehnologia folosită la prelucrarea țiglei metalice, precum și forma acoperișului.

            Când vine vorba de costuri, e important de reținut că prin achiziția unui acoperiș metalic investești într-un produs de calitate, al cărui cost se amortizează în timp și care aduce un plus de valoare casei tale. Pentru a-ți face o imagine mai clară despre plusul de valoare pe care țigla de metal îl aduce casei tale, am făcut o listă cu trei moduri în care modurile în care acest tip de acoperiș te scutește de bătăi de cap și te ajută să economisești bani pe termen lung.

Reduci costurile cu reparația acoperișului

            Acoperișurile metalice au o durabilitate de cel puțin 50 de ani , de obicei de 2-3 ori mai mult. Această longevitate compensează investiția inițială prin eliminarea costurilor de înlocuire. De ce să cumpărați trei acoperișuri de-a lungul timpului când puteți cumpăra unul și puteți sări peste bătăi de cap?

Pregătit pentru panouri solare

            Metalul facilitează montarea panourilor solare mai bine decât orice alt material de acoperiș. Panourile solare sunt instalate cu cleme sau suporturi pe acoperișul nostru metalic, fără găuri sau puncte de defecțiune. Acesta este un acoperiș care economisește bani.

Economie la energie

            Majoritatea acoperișurilor nu reduc consumul de energie, așa că auzind că acoperișurile metalice fac acest lucru ar putea să te surprindă. Există o explicație! Diferența dintre metal și orice alt material de acoperiș este modul în care interacționează cu soarele. În timp ce alte materiale din care se confecționează acoperișuri absorb căldura de la soare și o rețin, un acoperiș metalic are acoperiri care reflectă căldura soarelui. În acest fel se reduce efortul exercitat de sistemele de încălzire și răcire ale casei tale. Puteți reduce costurile cu energia cu până la 20%!

            Acum că ai aflat cele trei feluri în care acoperișul metalic te ajută să economisești bani, e timpul să afli că la BUDMAT găsești sisteme de acoperiș complete, fabricate din oțel suedez și german. Pentru a le oferi clienților produse de cea mai înaltă calitate, BUDMAT folosește un sistem unic de control al producției, astfel vei știi care sunt parametrii reali de calitate măsurați în timpul procesului de producție a fiecărui acoperiș.

            BUDMAT oferă clienților săi acoperișuri metalice durabile, care nu necesită reparații sau renovări. Garanția până la 50 de ani este angajamentul pe care BUDMAT îl ia în fața fiecărui client.

Descoperă oferta, materialele și procesele de producție a țiglei metalice BUDMAT pe www.budmat.ro

Previous post Vino să vezi prima parodie românească despre daci și romani , „Secretul lui Zorillo” 22 aprilie – lansare națională
Next post 5 motive să apelezi la o aplicație tip agendă