Umidificatoarele pentru copii: necesitate sau moft?

Toate cuplurile care așteaptă un bebeluș se confruntă, mai devreme sau mai târziu, cu eterna dilemă existențială: ce e asta și de ce vorbesc toți părinții despre ea? „Asta” fiind o mulțime de accesorii pentru bebeluși despre care nici nu știați că există și la care nici nu v-ați fi așteptat să vă trebuiască.

Tot în categoria dileme existențiale se numără și umidificatoarele pentru copii. Sunt o necesitate sau un moft? Sigur, veți spune că bunicii noștri și-au crescut copiii fără umidificatoare și nu au întâmpinat probleme. Aveți dreptate. Totuși, nu trebuie să uităm faptul că părinții noștri petreceau mult mai mult timp afară când erau copii și, practic, stăteau în casă doar când mâncau și când dormeau. Prin contrast, copiii noștri ies afară doar pentru a se deplasa dintr-un loc în altul și, ocazional, pentru a petrece o oră în parc.

În plus, casele bătrânești erau construite din materiale care nu adunau umiditate în interiorul locuinței, ceea ce nu se poate spune și despre locuințele din zilele noastre.

Un părinte isteț știe să facă diferența între un moft și o necesitate, iar umidificatoarele sunt, cu siguranță, o necesitate.

Cum funcționează umidificatoarele pentru copii?

Umidificatoarele pentru copii din selecția Kidiko includ un higrometru. Acesta este un senzor care indică nivelul de umiditate din încăperea în care este amplasat. În funcție de setările făcute de părinți, umidificatorul va emite aburi reci, care nu facilitează, ci inhibă apariția bacteriilor în încăpere.

Umidificatoarele pentru copii și adulți de pe Kidiko.ro dispersează aburii reci cu ajutorul tehnologiei cu ultrasunete, care face ca particulele să fie micro, adică să fie mult mai ușor dispersate și absorbite. În plus, ultrasunetele ajută și la purificarea aerului, pentru ca nivelul calității respirației bebelușului să fie cât mai ridicat.

Cum pot seta umidificatorul?

Toate setările pe care doriți să le faceți asupra umidificatorului se vor face digital. Acesta poate fi setat atât în ceea ce privește nivelul de umiditate dorit în încăpere, cât și în ceea ce privește intervalul de timp în funcție de care să se schimbe umiditatea din încăpere.

Cu alte cuvinte, dacă de la 10:00 la 12:00 doriți să aveți 30% umiditate în camera copilului, iar de la 12:00 la 17:00 să aveți 50% umiditate, este posibil să programați acest lucru pe umidificatorul dumneavoastră în mod digital.

Umidificatorul pentru copii nu trezește bebelușul?

Având în vedere faptul că aceste accesorii pentru copii sunt special concepute să fie amplasate în camera celui mic, umidificatoarele din selecția Kidiko sunt super-silențioase. Acest lucru înseamnă că nu le veți auzi atunci când funcționează.

Ce altceva mai face un umidificator?

Umidificatoarele de pe Kidiko.ro includ și sisteme de lumini. Aceste sisteme sunt opționale, putând fi închise dacă deranjează somnul bebelușului. Cu toate acestea, majoritatea bebelușilor preferă sistemul de lumini aprins în timpul somnului. Îi liniștește prezența unei surse de lumină, spre deosebire de un intuneric absolut.

În afară de sistemul de lumini, umidificatoarele dispun și de difuzoare de uleiuri esențiale, pentru ca bebelușul tău să aibă parte de o aromaterapie de cea mai înaltă clasă. Uleiurile esențiale, în funcție de extractul din care sunt realizate, vor calma ori energiza bebelușul, așa că aveți grijă ce tip de uleiuri esențiale folosiți.

Desigur, funcția de difuzor de uleiuri esențiale poate fi folosită în mod opțional. La fel ca și în cazul funcției de lumini, puteți folosi umidificatorul fără aceasta.

Cât timp funcționează umidificatorul?

În funcție de setările pe care le stabiliți, cum ar fi o intensitate mai mare a pulverizărilor, ori dacă folosiți umidificatorul împreună cu luminile și funcția de difuzor de uleiuri esențiale, durata de viață fără încărcare este situată între 8 și 22 de ore. Cu toate acestea, bateria inclusă în aparatele de acest tip este de foarte bună calitate, fapt care înseamnă că se va reîncărca la priză foarte repede.

Promisiunea magazinului online pentru copii Kidiko.ro față de toți clienții lor este aceea de a oferi o viață sănătoasă, atât copiilor, cât și adulților. Acest lucru înseamnă că produsele din selecția Kidiko sunt mereu de calitate superioară, pentru liniștea voastră și a copilului vostru. De aceea, noi îi recomandăm cu mare drag. Toate produsele cumpărate de la ei au fost calitative, accesibile la preț și livrate foarte rapid!

Previous post Pot să-mi creez singur site-ul?
Next post Care sunt noile tendințe în materie de ambalaje?