Alege cele mai bune solutii software pentru afacerea ta

Deoarece ne aflam intr-o era dominata de tehnologie in marea majoritate a activitatilor pe care le desfasuram atat in folos personal cat si profesional, este important sa avem la dispozitie cele mai bune solutii atunci cand facem asta. Iar la baza fiecarei sarcini poate sta un program software care sa ne ajute sa ducem totul la bun sfarsit cat mai rapid si cat mai eficient. Acesta este si cazul programului de proiectare mobila 3D ALL.

Am putea spune ca, vorbind strict despre realizarea obiectelor de mobilier, automatizarea proceselor a inceput cu mai mult timp in urma, in special o data cu introducerea aparatelor CNC. Desi ceva mai simple si mai putin eficiente la inceput, acestea au fost rapid imbunatatite si adaptate la o multime de sarcini de debitare, taiere, perforare si multe alte actiuni. Acestea sunt la baza masinarii ce se controleaza prin intermediul unui program software ce este rulat pe un calculator.

Pe cat de impresionant pare, inainte de acest proces se afla cel de proiectare al mobilierului si a altor elemente, dupa caz, iar aici intervin programele specifice de proiectare, precum 3D ALL mai sus mentionat. Despre acesta vom vorbi pe larg in cele ce urmeaza insa informatii detaliate puteti gasi pe site-ul 3dall.ro.

Practic, acest program proiectare mobila este destinat firmelor si celor ce activeaza in industria de proiectare si executie a obiectelor de mobilier, oferindu-le un ajutor specializat in mai toate sarcinile pe care le implica un proces de proiectare. Clientii pot alege astfel dintre trei variante ale acestui program:

  • varianta cu biblioteca standard, care este creata in special pentru piata din Romania si contine astfel cele mai comune elemente utilizate in mobilierul ce se gaseste si se doreste la noi in tara
  • varianta cu bibilioteca personalizata, unde se pot introduce diverse noi elemente si solutii bazate pe imos, un alt program utilizat in generare si proiectare, cunoscut mai comun ca si Imos CAD
  • varianta de proiectare la comanda, prin care specialistii de la 3dall.ro se pot ocupa de intregul proces de proiectare de care un client are nevoie.

Este bine de stiut ca serviciile lor nu se opresc o data cu achizitia programului de catre un clienti ci ofera in continuare si posiblitati de mentenanta si update al bibliotecilor pe care un client le-a achizitionat initial. Astfel, pot fi adaugate noi modele, dimensiuni, materiale si diverse alte optiuni de proiectare, care sunt binevenite de cei ce doresc sa-si largeasca gama de produse pe care le pot realiza.

Nu lipseste desigur nici suportul tehnic, care este pus la dispozitia fiecarui client. Desi nu este un program extrem de dificil de operat si inteles, este mai bine ca cei ce urmeaza sa-l foloseasca sa cunoasca toate detaliile din timp. Astfel, pe site se gaseste un video de prezentare al programului dar in acelasi timp, echipa de profesionisti este si ea mereu la dispozitia clientilor pentru a le oferi informatiile de care au nevoie.

Previous post Revoluționarea climatizării: Ghid cuprinzător pentru instalații VRV, Chiller și camere frigorifice în București
Next post Designul eco-friendly: Mobilierul la comandă în serviciul sustenabilității