Rezervoare din oțel inox cu capacitate de stocare și buclă de recirculare

Rezervoarele din oțel inoxidabil de la Kogaion Com reprezintă o soluție eficientă și durabilă pentru stocarea și recircularea apei purificate în diverse industrii. Aceste rezervoare sunt construite din oțel inoxidabil AISI316L, cu finisaj luciu oglindă la interior, oferind un nivel înalt de igienă și rezistență la coroziune. Echipate cu serpentină exterioară din oțel inoxidabil AISI304, aceste rezervoare permit încălzirea sau răcirea apei în funcție de necesități. De asemenea, sunt prevăzute cu o manta de protecție termică izolată cu vată minerală pentru a asigura temperatura constantă a apei în interior.

Capacitate de stocare în funcție de nevoile clienților Kogaion Com

Rezervoarele din oțel inoxidabil oferă o gamă variată de capacități de stocare, adaptate nevoilor specifice ale clienților. Aceste capacități variază de la 300 de litri până la 18.000 de litri, permițând astfel stocarea eficientă a cantităților mari de apă purificată. Fiecare rezervor este proiectat și verificat individual, asigurându-se astfel că acesta îndeplinește toate cerințele și standardele de calitate.

Rezistență și siguranță

Rezervoarele din oțel inoxidabil sunt construite pentru a rezista la presiuni cuprinse între -1 bar și +3 bar. Acestea sunt dotate cu supapă de siguranță tip „rupture disk”, care protejează rezervorul în cazul unei presiuni excesive. De asemenea, rezervoarele sunt prevăzute cu senzor de nivel capacitiv, care măsoară în mod continuu nivelul apei stocate în rezervor. Această funcționalitate permite monitorizarea precisă a cantității de apă disponibile și evitarea oricăror situații neprevăzute.

Bucla de distribuție a apei purificate

Bucla de distribuție a apei purificate este proiectată cu atenție, respectând cele mai exigente norme GMP (Good Manufacturing Practice). Aceasta asigură o distribuție eficientă și uniformă a apei în întreaga rețea. Bucla de distribuție este concepută pentru a evita zonele stagnante și brațele moarte, asigurând astfel o calitate superioară a apei purificate. Aceasta conține robineți aseptici în T și de trecere, cu diafragmă și acționare pneumatică sau manuală, schimbătoare de căldură tub-în-tub, senzori de conductivitate, temperatură, presiune și debit/viteză, TOC, parametri monitorizați continuu de către PLC-ul central din tabloul de automatizare.

Bucla de recirculare

Bucla de recirculare asigură un flux continuu și eficient al apei purificate între rezervor și sistemul de purificare. Aceasta are un design complex și este prevăzută cu o unitate de iradiere cu UV-C, care elimină orice bacterii sau microorganisme prezente în apa recirculată. Unitatea UV-C are o intensitate de 300 J/m2 și utilizează lămpi de tip HO low pressure de 254 nm, având o durată de serviciu de 9000 de ore. De asemenea, bucla de recirculare este calculată cu o pantă de scurgere pentru golire completă în caz de nevoie, eliminând astfel orice reziduuri sau impurități.

Materiale de înaltă calitate

Pentru țevile și fitingurile care vin în contact cu apa purificată, se utilizează oțel inoxidabil AISI316L, cu un finisaj de Ra 0,8 … 0,5 μm. Acestea sunt îmbinate prin sudură orbitală, asigurându-se astfel o etanșeitate perfectă și o rezistență superioară la coroziune. Bucla de recirculare este concepută astfel încât să nu aibă brațe moarte și să permită o curățare ușoară și completă în caz de necesitate.

Rezervoarele din oțel inoxidabil cu capacitate de stocare și buclă de recirculare sunt soluții ideale pentru industria farmaceutică, cosmetică, alimentară, energetică și producerea de hidrogen prin cracarea metanului. Acestea oferă o stocare sigură și eficientă a apei purificate, asigurând un flux continuu și igienic în întreaga rețea. Construite din materiale de înaltă calitate și dotate cu tehnologii avansate, aceste rezervoare sunt proiectate pentru a satisface cele mai exigente standarde de calitate și siguranță.

Pentru mai multe informații despre rezervoarele din oțel inoxidabil și alte soluții de purificare a apei, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +4 0726 222 843 sau prin e-mail la office@kogaion.com.ro. Suntem disponibili să vă oferim consultanță și soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastră specifice.

Sursa foto: Kogaion.com.ro

Previous post Panouri fotovoltaice: Investiția inițială vs Economii pe termen lung
Next post Cum alegi un grătar bun pentru curtea ta?