Servicii de înfrumusețare pe care orice salon ar trebui să le ofere! Care sunt acestea?

Serviciile de înfrumusețare de la salonul dvs. trebuie să țină pasul cu tendințele actuale și să fie cele pe care femeile le caută în prezent. Extensiile de gene, laminarea sprâncenelor și epilarea definitivă sunt doar câteva dintre serviciile pe care le puteți introduce pentru a avea un salon de succes. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre fiecare dintre aceste servicii și pentru a afla cum puteți obține mai multe cliente chiar astăzi!

I. Extensiile de gene fir cu fir

Extensiile de gene sunt o alegere populară pentru cei care caută gene de lungă durată, pline, fără a se chinui să aplice gene false în fiecare zi. Acestea sunt disponibile într-o varietate de lungimi, culori și stiluri, astfel încât există ceva care să se potrivească gustului individual al fiecăruia. Artiștii profesioniști în gene aplică extensii de gene fir cu fir de la Dlux Professional Romania direct pe genele naturale existente, creând un aspect atrăgător care durează până la câteva săptămâni sau luni, în funcție de cât de bine sunt îngrijite. Multe femei sunt în căutarea unor gene frumoase care să reziste zilnic, iar extensiile de gene reprezintă exact serviciul pe care îl caută! 

II. Laminarea sprâncenelor

Femeile care sunt în căutarea unor sprâncene definite, apelează la serviciile de laminare a sprâncenelor. Acest procedeu folosește un mic dispozitiv cu role pentru a crea mici caneluri în zona sprâncenelor, ceea ce are ca rezultat sprâncene cu aspect mai plin, care durează până la câteva săptămâni înainte de a necesita întreținere sau reaplicare. Deși laminarea sprâncenelor nu este potrivită pentru toată lumea, este o modalitate ideală de a obține arcade bine definite rapid și ușor, fără a implica durere!

III. Îndepărtarea permanentă a părului

Pentru cei care caută soluții de îndepărtare a părului pe termen mai lung, epilarea permanentă este adesea luată în considerare. Acest proces implică utilizarea tehnologiei laser pentru a distruge foliculii de păr de sub piele, astfel încât să se prevină în timp creșterea din nou a părului, cu un risc minim de cicatrici sau leziuni. Deși necesită mai multe tratamente, în funcție de cantitatea de păr care trebuie îndepărtată, este o modalitate eficientă de a reduce permanent părul nedorit de pe corp! 

Cu atât de multe opțiuni disponibile, există servicii care vor fi alese de un număr ridicat de cliente, în special dacă le veți promova pe paginile de social media sau în mediul online. Un salon de succes în prezent trebuie să ofere o gamă diversă de servicii pentru a reuși să atragă atenția clientelor care își doresc rezultate de top!

Sursa foto: unsplash.com

Previous post Elitium Expert Credit: Profesionalism și Comunicare care Inspira Încredere
Next post Tips & tricks pentru amenajarea unei terase în aer liber pe acoperiș