5 probleme pe care le rezolvi cu ajutorul serviciilor de web design

Astazi, sunt sanse mari ca primul contact pe care oamenii il au cu afacerea ta sa fie realizat prin intermediul site-ului web, ceea ce face extrem de importanta experienta pe care acestia o au – de altfel, stii prea bine ca prima impresie conteaza.

De la designul invechit si pana la problemele codului, exista o multime de lucruri care pot afecta experienta utilizatorilor. Continua sa citesti si afla care sunt cateva dintre problemele pe care le poti rezolva foarte usor cu ajutorul unei firme care ofera servicii web design.

  1. Design invechit 

Unul dintre cele mai vizibile semne ale unui site web neoptimizat este designul sau invechit. Site-urile care par a fi facute la inceputul anilor 2000 nu numai ca afecteaza negativ experienta celor care viziteaza site-ul, dar pot si sa creeze confuzie, pentru ca oamenii nu vor stii daca afacerea ta exista sau si-a incetat activitatea acum mult timp.

Acest lucru evidentiaza nevoia de a colabora cu cei care ofera servicii profesionale de web design, care pe langa faptul ca vor revitaliza aspectul site-ului, il vor face mai atractiv si mai usor de navigat.

  • Codul din spatele site-ului nu este scris corect

Un cod slab scris poate fi startul pentru foarte multe probleme, de la erori inexplicabile pana la amenintari de securitate.

Serviciile profesionale de web design includ dezvoltarea unui cod curat si eficient, care sa asigure securitatea si functionalitatea optima a site-ului.

  • Viteza lenta de incarcare

Viteza de incarcare a paginilor ar trebui sa fie cat mai mica, de ordinul secundelor, ideal fiind sub 3 secunde. Paginile care se incarca lent pot creste rata de respingere si implicit scaderea clasarii in motoarele de cautare.

Asadar, daca site-ul tau se incarca greu, este timpul sa ceri ajutorul expertilor. Ei vor analiza fiecare pagina in parte, vor descoperi care sunt motivele pentru care site-ul tau nu are o viteza suficient de buna si vor face ajustarile necesare.

  • Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO)

Serviciile celor care se ocupa cu dezvoltare web nu ar trebui sa se opreasca la coduri si la aspect, ci ar trebui sa includa prezenta unui expert in SEO care sa se asigure ca toate elementele esentiale pentru vizibilitatea organica a site-ului sunt prezente si ca sunt implementate corect.

De exemplu, textele on page, adica fragmentele de text prezente pe fiecare pagina a site-ului tau trebuie sa fie de o calitate buna, sa contina informatie folositoare si, in plus, sa fie si optimizate pentru motoarele de cautare.

  • Rezolutia scazuta a elementelor vizuale

Vremurile in care imaginile si videoclipurile erau de o calitate slaba au scazut. Ne-am obisnuit sa vedem imagini HD, Ultra HD sau chiar 4K, iar elementele vizuale care au o rezolutie scazuta par neprofesionale si nu doar ca vor afecta aspectul site-ului, dar vor afecta si credibilitatea afacerii.

Daca site-ul tau inca foloseste imagini pixelate, este timpul ca aceasta problema sa fie rezolvata de catre profesionisti!

Fiecare problema a site-ului poate fi rezolvata mai usor decat te-ai astepta. Cu The Webers nu vei avea doar solutii tehnice de top, ci si un partener de incredere care ofera consultanta si suport continuu.

Fie ca ai nevoie de un design nou sau de imbunatatirea functiilor existente, echipa agentiei de web design The Webers este pregatita sa te ajute cu servicii complete. Viziteaza site-ul, cere o oferta si obtine un site performant, la standardele din ziua de azi!

Previous post Pregatesti cosuri cadou de Craciun? Iata ce sa NU incluzi in acestea!
Next post Cartea care te poartă într-o călătorie fascinantă în mintea celor mai mari investitori ai lumii: Mai bogat, mai înțelept, mai fericit