Covorasele profesionale – o soluție pentru firme

Imaginea unei companii este întotdeauna importantă. Aceasta poate să plece de la alegerea unei denumiri comerciale reprezentative pentru domeniu, un sediu adecvat și elegant,  o prezență online de calitate, servicii de calitate, disponibilitate rapidă pentru produse și până la cele mai mici detalii. Acestea pot tine de mici atenții către clienți și chiar de a alegere covorașul de la intrare, care poate  fi unul profesionist și  personalizat.

Acesta este și motivul pentru care ne-am dorit ca în acest articol să oferim câteva informații și argumente pentru a alege pentru firma voastră covorașe profesionale.

De ce covorașe profesionale?

Ștergătoarele sau covoarașele profesionale reprezintă cea mai potrivită alegere pentru a beneficia de un sediu elegant, dar și de îndeplinirea cât mai multora din funcțiile necesare. Printre cele mai importante caracteristici, care pot deveni tot atâtea avantaje, menționăm:

●     O varietate foarte mare de modele și dimensiuni

Fie ca aveți nevoie de covoraș de intrare pentru trafic mediu sau mare, fie de un model care să fie eficient atunci când afară este ploaie sau când ninge, fie de un model care să se încadreze perfect în spațiul pe care l-ați prevăzut inițial pentru acest lucru, există numeroase variante și soluții de covorașe profesionale.

●     Sunt confecționate din materiale mult mai rezistent

Covorașele profesionale sunt realizate pe structură metalică cu diverse inserții de cauciuc, metal  sau materiale textil, astfel încât să ofere atât eficiență în curățarea murdăriei de pe încălțăminte, cât și să aibă o durată de viață mult mai mare.

●     Sunt mult mai stabile

Covorașele profesionale pot fi realizate la dimensiuni standard, dar pot fi și personalizate pentru a obține exact dimensiune recomandată pentru intrarea în sediul unei clădiri sau al unei firme.  Ele pot fi direct fixate într-o nișă preexistentă sau pot fi înconjurate de un suport metalic  perimetral, simplu și ușor de montat.

●     Asigură o imagine profesionistă

Fiind vorba despre produse de calitate superioară, ele se remarcă și printr-un design mult mai elegant.În plus, dacă vă doriți acest lucru, există inclusiv posibilitatea de a realiza covorașe personalizate cu sigla sau un mesaj reprezentativ pentru compania voastră

De ce ai alege covorasele profesionale?

Fiind vorba despre o companie care cunoaște foarte bine nevoile specifice pentru acest segment de covoare, din gama de produse fac parte numeroase tipuri, modele și variante de covorașe profesionale. Acestea pot fi alese și selectate în funcție de domeniul de activitate, de tipul de trafic, de estetică, de eficiență, de cost etc. Există inclusiv produse concept propriu, realizate după un design original și care sunt printre cele mai eficiente  și avantajoase economic în categoria de produs.

Fiind vorba despre o companie cu experiență, există evident și posibilitatea de a obține consiliere pentru a alege covoarașele profesionale cele mai potrivite, care să corespundă cât mai bine specificațiilor și nevoilor clienților.

În cazul în care aveți nevoie de covorașe profesionale pentru firme, nu ezitați să cereți sfatul furnizorului și să faceți o achiziție cât mai potrivită, care să aducă un plus de imagine firmei și sediului în care vă desfășurați activitatea.

Previous post Cauciuc de trotinetă electrică și cauciucul plin pentru trotineta Xiaomi
Next post Uși din lemn natural NANI – confort natural pentru un ambient calduros