De ce ți se potrivește cel mai bine masajul balinez?

Știai că masajul balinez oferă relaxarea totală a minții și a corpului și te ajută să te reechilibrezi? Vrei să simți confortul de altădată într-o manieră cu totul unică și să te bucuri din plin de clipele de răsfăț? Acum este momentul cel mai potrivit de a face un masaj balinez în cazul acestui centru spa din București.

Masajul este o tehnică veche care își păstrează beneficiile și în ziua de astăzi. Stimulează eliberarea de endorfine care reprezintă analgezicul natural al organismului, având în vedere că endorfinele sunt responsabile cu starea de bine și facilitează eliminarea tensiunilor negative. Acest tip de masaj ajută la reducerea stresului și a simptomelor asociate cu depresia și anxietatea. Prin urmare, câteva atingeri simple pot calma o stare nervoasă, reduc tensiunea arterială și ritmul cardiac, oferindu-ți o stare intensă de bine.

Care sunt repercursiunile pozitive ale masajului balinez ?

Masajul are beneficii nenumărate asupra sănătății. S-a demonstrat de-a lungul timpului că masajul ajută chiar și la tratarea unor boli acute. Este unul dintre cele mai popular tipuri de masaj cu rol terapeutic. Scopul principal este relaxarea mușchilor și articulațiilor, dar prezintă avantaje și  în plan mintal și spiritual.

Masajul balinez implică mai multe manevre specifice cum ar fi: atingeri ușoare, frământare, mișcări ferme, mișcări circulare, mai rapide și viguroase care au rol vindecător. Acesta vă oferă o stare de întinerire, o creștere a stării de bine și un plus de energizare. De asemenea, se observă și alte beneficii, cum ar fi: îmbunătățirea funcțiilor afectate ale articulațiilor și ameliorarea simptomelor asociate cu diverse boli, susține mobilitatea și întărește sistemul imunitar.

De asemenea, această tehnică de masaj balinez oferă o îmbunătățire semnificativă a circulației sângelui, ceea ce înseamnă și îmbunătățire a funcțiilor organelor interne. Se reduce nivelul hormonilor care provoacă stresul și se îmbunătățește starea mentală. De asemenea, masajul vă oferă posibilitatea menținerii elasticității pielii, astfel că aceasta va avea un aspect mai tonifiat și mai strălucitor.

Masajul mărește capacitatea mușchilor și le oferă o mai bună rezistență. Înlătură migrenele și durerile de cap, precum și durerile de spate. În acest context, se observă că are și un rol analgezic deoarece ajută la eliminarea durerii. Chiar și în cazul afecțiunilor mai grave la coloană. Se iau măsurile necesare și se insistă asupra zonelor intens tensionate. În acest fel se observă detensionarea corpului. Masajul balinez implică o tehnică specifică și se concentrează asupra relaxării musculare și creșterii circulației sangvine.

De ce ar trebui să apelezi la o sesiune de masaj?

În primul rând, pentru că este o alegere excelentă pentru fiecare, atunci când trecem printr-o stare agitată și tensionată iar în al doilea rând pentru că îți oferă posibilitatea de a petrece timp de calitate în cadrul unui salon de spa. Toi cei care suferă de afecțiuni cronice și resimt durerea la un nivel intens, pot apela la masaj pe lângă tratamentul medical, având în vedere că acesta eficientizează rezultatele obținute.

Prin urmare, masajului reprezintă o metodă eficientă de a gestiona durerile în mod natural. În plus, ajută la circulația sângelui și reduce tensiunea arterială. Mișcările ușoare la nivelul pielii au rolul de a crește fluxul de sânge, ceea ce facilitează eliminarea toxinelor. Manevrele de frământare sunt folosite pentru acțiunea de recuperare în urma leziunilor musculare.

O sesiune de masaj balinez crește totodată și flexibilitatea corpului. Atunci când mușchii sunt relaxați, corpul se poate mișca cu ușurință. În caz contrar, tensiunea musculară se răsfrânge și asupra altor organe din corp. În această situație, masajul joacă un rol similar cu sportul sau cu executarea anumitor exerciții fizice, deoarece reduce considerabil nivelul stresului și oferă o stare intensă de bine.

În plus, vă ajută să vă detașați de grijile zilnice și vă oferă momente intense de răsfăț, care maximizează relaxarea din corp și din minte. Masajul reduce nivelul stresului, elimină durerile de cap și tensiunea, oferă un plus de energie și un somn mai bun. Dacă simțiți că aveți imunitatea scăzută, masajul rezolvă și această problemă deoarece îmbunătățește în mod evident sistemul imunitar. Așadar, ajută corpul să lupte mai bine împotriva bolilor și ține microbii la distanță.

Masajul oferă un plus de liniște și calm

Atunci când vă bucurați de o stare bună de sănătate aveți și o în stare de spirit mult mai bună, deoarece în lipsa durerii și a disconfortului, mintea este mult mai relaxată și optimistă. În acest fel, masajul balinez reprezintă o modalitate excelentă de echilibrare fizică și psihică. Vorbim despre un masaj blând care are grijă de sănătatea corpului și a minții.

În completarea mișcărilor realizate se folosesc uleiurile esențiale de aromaterapie, care ajută la relaxarea mușchilor. Acestea oferă o stare intensă de bine fizică și emoțională, îndepărtează stresul și aduce un plus de energizare și vitalizare. Uleiurile esențiale au un efect relaxant al întregului corp, atunci când sunt inhalate dar și pentru piele, având în vedere că sunt foarte bine absorbite. Prin urmare, pe lângă răsfățul tactil și senzorial, vă oferă posibilitatea de a menține pielea întinerită, catifelată și strălucitoare.

Masajul are un efect foarte bun asupra circulației și promovează eliberare naturală a toxinelor din organism. Este o experiență unică de care ar trebui să beneficieze oricine. Obiectivul principal al masajului balinez este relaxarea mușchilor și întărirea sistemului imunitar precum și oferirea unei stări de bine.

Prin mișcările mai profunde se dizolvă aderențele din mușchi și se stimulează producția de enzime digestive. Acestea relaxează și rezolvă problema cu somnul, altfel că și cei care suferă de tulburări de somn după sesiunile de relaxare se pot odihni mult mai bine. Prin urmare, o sesiune de masaj balinez nu ajută doar la problemele fizice, ci și la cele mentale. Acesta funcționează foarte bine pentru o mulțime de probleme de sănătate, cum ar fi: tensiunea arterială, indigestia, probleme cu inima, problemele respiratorii și dureri de spate.

Așadar, soluționează diverse afecțiuni legate de circulația sângelui, sistemul imunitar, inflamații musculare și își dovedește scopul terapeutic în toate aceste situații. Masajul induce totodată o stare profundă de relaxare și vă ajută să beneficiați de un plus de confort. Fă-ți o programare la acest salon spa din București și încearcă o experiență unică, care cu siguranță va pune amprenta în mod pozitiv asupra stării tale de bine.

De ce să colaborezi cu maseuri experimentați?

Masajul și-a dovedit eficiența de-a lungul timpului, astfel încât aveți certitudinea că terapia de masaj este realizată în mod profesionist. Având în vedere că în cazul acestui spa lucrează o echipă de maseuri cu experiență, aceștia știu exact cum funcționează fiecare manevră și care mișcări ar trebui integrate în ritualul de terapie.

Sesiunile de masaj se adaptează ușor în funcție de nivelul de toleranță și de preferințele pacienților. Puteți face un masaj de relaxare o dată pe săptămână pentru a beneficia de efectele de relaxare pe termen lung. Dacă timpul nu vă permite este recomandat cel puțin o dată la două săptămâni sau o dată pe lună pentru a primi porția de răsfăț binemeritată.

În cazul în care masajul se face destul de rar, starea de relaxare pe care v-o induce nu se păstrează pentru o perioadă lungă de timp. Este recomandat persoanelor care au probleme de circulație, probleme cu spatele, cu musculatura, cu digestia sau care acuză dureri de cap, stres și anxietate, precum și lipsa concentrării să apeleze cu încredere la masajul balinez.

De îndată ce ajungeți la acest spa veți fi primiți cu drag într-un cadru foarte plăcut și frumos amenajat. Încă de la început veți fi cuprinși de o stare de bine, văzând că în aer se împrăștie parfumul uleiurilor de aromaterapie iar camera de masaj este frumos amenajată și foarte bine îngrijită. Maseurii din cadrul acestui centru vor aplica o combinație de manevre specifice, la intensitatea dorită ținând cont de preferințele dumneavoastră pentru a obține cele mai bune rezultate. Dacă îți dorești să te bucuri din plin de o ședință de relaxare, acum este momentul cel mai potrivit să îți faci o programare la SPA și să beneficiezi de o serie largă de avantaje.

Ce implică ședința de masaj?

Masajul balinez promovează relaxarea, dar oferă nenumărate beneficii pentru sănătate. Înainte de masaj nu ar trebui să mâncați și nici să consumați alcool. Este important doar să vă hidratați foarte bine, atât înainte cât și după masaj iar dacă simțiți nevoia puteți bea apă chiar și în timpul masajului. De asemenea, se recomandă să comunicați  deschis cu maseurii și să-i informați dacă aveți anumite probleme cu durerea sau simțiți un real disconfort în anumite zone.

Poate sunteți aveți o sensibilitate aparte și nu suportați anumite uleiuri esențiale terapeutice. Este important ca maseurul să știe toate aceste lucruri pentru a putea acționa în mod benefic. Puteți spune dacă doriți ca ședința de masaj să conțină tehnici diferite ori presiuni mai ușoare sau mai ferme. În cadrul acestui salon de spa beneficiați de o abordare personalizată, astfel că terapeuții vor ține cont de toate indicațiile dumneavoastră.

Atunci când sunteți pregătiți de ședința de masaj, maseurii vă vor pune la dispoziție toate informațiile cu privire la propriul stil și tehnicile  folosite. Dacă simțiți o presiune prea ușoară sau prea puternică la nivelul anumitor zone trebuie să spuneți maseurului iar acesta va ajusta imediat ritualul. Dacă doriți cu adevărat să primiți rezultate optime fie că aveți în vedere relaxarea sau detensionarea musculară, puteți beneficia de o ședință de masaj balinez în cadrul acestui salon de spa din București.

Bucurați-vă pe deplin de fiecare moment de relaxare și liniștire, pentru că masajul va fi adaptat conform nevoilor specifice. Așadar, când veniți la masaj fiți încrezători că rezultatele obținute vor fi tocmai cele așteptate iar in acest fel aveți certitudinea că ați făcut o alegere inspirată.

Previous post Cele mai frumoase povești pentru copii de citit. Ce cărți sunt recomandate pentru cei mici?
Next post 3 metode prin care să-ți protejezi ochii dacă lucrezi mult la calculator