Masa în stil rustic industrial pentru 10 persoane în Open Space

Modelul livrat de Mobel Amadeus este prima masă cu această formă a picioarelor în stil rustic industrial de pe piața din România. Am prezentat pentru prima dată acest tip constructiv de masă într-un articol publicat în revista online StejarMasiv.ro – Mese din lemn masiv de stejar cu design special în 2012. Sunt deja 12 ani de atunci și am văzut replici sau reproduceri diverse, pe toate gamele de calitate posibile. Masa noastră are blatul din lemn masiv de stejar integral, piciorul metalic sau din lemn opțional și gratuit posibilitatea de alegere a finisajului/culorii și a tipului de lac.

Masa Kraken din imaginile acestui articol se poate comanda de la Mobel Amadeus din secțiunea Masa fixa din stejar masiv.

Stilul rustic industrial se caracterizează prin utilizarea de materiale autentice, lemn masiv și metal, în diverse combinații, cu forme geometrice simplificate.

O masă în stil rustic industrial pentru 10 persoane într-un Open Space este o alegere ideală pentru familiile mari sau pentru cei care găzduiesc adesea petreceri sau adunări. Această masă va oferi suficient spațiu pentru toată lumea să se așeze confortabil și va adăuga un plus de respect și personalitate pentru bunul gust cu care ați ales să mobilați spațiul dumneavoastră. Forma piciorului permite așezarea scaunelor pe tot perimetru mesei fără a deranja confortul ocupanților.

Cunoscătorii recunosc lemnul masiv, prin imperfecțiunea fibrei, imposibil de reprodus artificial. Livrăm de peste 12 ani soluții și în România, după 20 de ani de export exclusiv.

Avantajele unei mese în stil rustic industrial pentru 10 persoane într-un Open Space:

 • Durabilitate: Lemnul masiv de stejar și metalul sunt materiale foarte durabile, care pot rezista la uzura zilnică. O masă din aceste materiale va rezista mulți ani, chiar și cu o utilizare intensă.
 • Vizibilitate: Lemnul masiv de stejar are o textură frumoasă și naturală, care conferă mesei un aspect elegant și contemporan. Metalul, la rândul său, adaugă un accent industrial și modern.
 • Versatilitate: O masă în stil rustic industrial poate fi integrată cu ușurință în orice decor. Această masă se potrivește perfect cu un design modern, minimalist, dar poate fi și un plus interesant pentru un decor tradițional.

Cum să alegeți o masă în stil rustic industrial pentru 10 persoane într-un Open Space:

 • Dimensiunile: Asigurați-vă că masa este suficient de mare pentru a găzdui toți oaspeții pe care doriți să îi invitați. O masă pentru 10 persoane ar trebui să aibă o lungime de cel puțin 240 centimetri și o lățime de cel puțin 100 centimetri. Astfel se pot așeza 4 persoane pe latura lungă și un ocupant pe latura îngustă a blatului.
 • Materialele: Lemnul masiv de stejar și metalul sunt cele mai comune materiale Premium folosite pentru fabricarea de mese în stil rustic industrial. Alegeți materialele care se potrivesc cel mai bine cu decorul dumneavoastră și corespund cu celelalte piese din amenajare – podele, pereți, decorațiuni
 • Finisajul: Lemnul masiv de stejar poate fi finisat în diferite moduri, inclusiv lăcuit, uleiat sau vopsit. Alegeți finisajul care se potrivește cu preferințele dumneavoastră. Dacă este nevoie putem livra un mostrar fizic de culori pentru a evita orice percepție distorsionată de afișarea pe un dispozitiv cu ecran digital.

Iată câteva sfaturi pentru a vă îngriji masa în stil rustic industrial:

 • Curățați-o cu o cârpă moale, umedă folosind săpun lichid de vase.
 • Evitati expunerea la lumina directă a soarelui pentru timp îndelungat și repetat zilnic. Lemnul poate căpăta accente gri, natural, prin expunderea la ultraviolete.
 • Nu așezați obiecte fierbinți direct pe masă și ștergeți repede dacă s-au vărsat pe masă orice fel de lichide.

Exemplu de masă în stil rustic industrial pentru 10 persoane într-un Open Space:

Imaginea de mai sus reprezintă modelul Kraken Full Oak o masă în stil rustic industrial care ar fi perfectă pentru un Open Space. Masa este făcută integral din lemn masiv de stejar românesc. Blat de masa este din lemn masiv de stejar, cu o textură frumoasă și naturală, cu grosime de 2,8 cm pe toată suprafața și bordura dublată la 5,6 cm. Picioarele mesei sunt din stejar masiv, cu o formă geometrică simplă. Această masă este perfectă pentru o familie mare sau pentru cei care găzduiesc adesea petreceri sau adunări și poate acomoda 10 ocupanți.

Această masă are următoarele dimensiuni:

 • Lungime: 2,4 metri
 • Lățime: 1,0 metri
 • Înălțime: 78 de centimetri

Masa este finisată cu un lac transparent, care îi conferă un aspect lucios și elegant. Această masă se potrivește perfect cu un design modern, minimalist.

Previous post Pasi pentru personalizarea tapetului de la ZenAria
Next post Antena24 își propune să ofere o experiență informativă de calitate, ghidându-te prin fluxul informațional cu știri de ultimă oră și analize relevante. Suntem aici pentru a-ți facilita accesul la informații esențiale.