RAP Instal – proiecte de instalații  electrice în construcții  industriale și civile de încredere

Standardele actuale atunci când vine vorba despre construcții, mai ales industriale și civile, impun implementarea de proiecte de instalații electrice complexe. Acestea trebuie să îndeplinească funcțiile clasice de iluminat, dar și să permită deservirea tuturor aparatelor și echipamentelor utilizate pentru integrarea de tehnologie modernă. Acesta este și motivul pentru care, dacă aveți de realizat lucrări de construcții în care trebuie interveniți cu soluții avansate pentru diverse echipamente sau instalații de curenți tari și slabi, apelați la proiecte de instalații electrice în construcții civile și industriale de la PAP Instal.

Cine este RAP Instal

RAP Instal este parte a RAP Group, un antreprenor general pentru construcții industriale, comerciale și rezidențiale. Ramura RAP Instal se ocupă de partea de instalații, cu toate etapele implicate, consultanță, proiectare, execuție, mentenanță, service. Aceasta dispune de o echipă de profesioniști care cunosc toate segmentele și provocarile conexe domeniului instalațiilor actuale.

Compania furnizează soluții complete și avansate pentru orice tip de instalații industriale și civile, punând în aplicare concepte noi ce integrează cele mai noi tehnologii.

Datorită apartenenței la un grup de firme specializate în diverse sectoare de construcții, firma oferă servicii integrate și o abordare unitară.

Care sunt serviciile ce pot fi prestate de companie:

Cele mai solicitate tipuri de lucrări, pentru care există un portofoliu impresionant includ:  instalații electrice de curenți tari și slabi, instalații sanitare, instalații mecanice HVAC, instalații de aer comprimat, instalații vacuum, instalații de stingere  incendiilor.

În ceea ce privește instalațiile de curenți tari, executăm instalații de putere ce  presupun montarea de echipamente specifice electrice, de transport, distribuție, consum, producere de energie, pentru a furniza energia necesară producerii de procese, căldură, procese electrochimice ș.a.

Alte servicii tot din categoria curenți tari, cu intensități variate ale curentului, includ, evident instalațiile de iluminat electric, de automatizare, de măsurare și control, pentru compensare puterii, pentru reducerea regimului deformat, de protecție împotriva șocurilor electrice etc.

În ceea ce privește instalațiile de curenți slabi, menționăm: instalații de detectare automată și de alarmă, Instalații de supraveghere a funcționării instalațiilor cu curenți tari, instalații de telecomunicații, telecomandă și telemăsurare etc.

Compania RAP Instal dispune de experiență în lucrări complexe pentru instalații industriale și civile de peste 10 ani. Firma oferă garanția unor lucrări de calitate, realizate cu oameni experimentați, ce cunosc foarte bine toate procesele implicate, inclusiv cele destinate unor tehnologii și echipamente moderne sau pentru domenii speciale de activitate

Rap Instal are proiecte contractate și finalizate cu succes  și în afara țării, având o reputație internațională. Cele mai importante proiecte din portofoliu includ proiecte derulate în: Germania, Franța. Luxemburg, Ungaria , Bulgaria ș.a.

Un proiect reușit include nu doar atingerea obiectivelor de incadrare în timp și în costuri, ci și șantiere fără accidente de muncă. În acest sens compania dispune de un departament propriu de SSM și se mândrește cu  zero accidente pe șantier.

Oricare ar fi anvergura proiectului de instalații electrice în construcții industriale și civile, RAP Instal este un partener sigur și de încredere, care poate realiza construcțiile angajate în cei mai buni parametrii de  timp, costuri și calitate.

Sursa foto: pixabay.com

Previous post De ce ții cont într-o campanie de content marketing
Next post Ce tipuri de jante există și cum să le alegi pe cele mai potrivite automobilului tău