Trucuri pentru modificarea meniului Start din Windows 10 conform preferintelor tale

Trucuri pentru modificarea meniului Start din Windows 10 conform preferintelor tale iti ofera cateva idei despre cum poti personaliza meniul Start din Windows 10 precum: – Comenzile rapide pe care le poti accesa facand clic dreapta pe meniul de pornire. – Modificarea meniului Start conform preferintelor fiecaruia. – Modificarea culorilor meniului Start din Windows 10

Meniul Start din Windows 10 se poate modifica facil. Acest lucru il poti face in asa fel incat sa iti dea acces usor la programele si fisierele ce le folosesti frecvent. Totodata, iti va da o cale agreabila din perspectiva aspectului de navigare. Astfel, meniul Start din Windows 10 este o imbunatatire majora fata de experienta neplacuta ce o aveam cu meniul Start din Windows 8. Acest meniu va ofera posibilitatea, totodata, sa adaugi si sa inlaturi campuri, sa modifici felul afisarii programelor si sa schimbi culorile. In cele ce urmeaza iti aratam cum sa oferi meniului Start modul de prezentare individualizat pe care il doresti.

In cazul in care intampini dificultati in a personaliza meniul Start din Windows 10 poti apela la echipa de specialisti de la DepanareCalculatoare.Net. Un tehnician IT te poate sprijini si iti ofera suport in acest sens. Totodata, specialistii DepanareCalculatoare.Net iti ofera servicii depanare calculatoare la domiciliul tau in Bucuresti si Ilfov. De asemenea, poti citi si articolul legat de inlaturarea protectiei la scriere pentru fisiere sau foldere in Windows 10 de pe blogul nostru de stiri IT.

O prima privire asupra meniului Start din Windows 10

In primul rand, dorim sa accentuam ca daca faci clic dreapta pe meniul Start, vei putea sa vezi cele mai folosite unelte din Windows 10. Vei avea acces la uneltele Control Panel, la Device Manager si pana la Disk Management doar daca faci clic dreapta pe meniul de pornire. Aceste utilitare si multe altele pot fi apreciate de orice utilizator avansat si. In acelasi timp, utilitarele te pot ajuta prin economisirea unui clic sau doua daca vrei sa ajungi in zonele folosite mai frecvent.

Modificarea meniului Start conform preferintelor fiecaruia

Navigheaza la Start> Settings> Personalization> Start pentru a intra in setarile meniului de pornire din Windows 10. Proprietatile ajustabile sunt dispuse pe mai multe seturi.

Show most used apps. (Arata cele mai folosite programe.): Atunci cand este activa, aceasta proprietate va afisa cele mai des folosite programe. Acest lucru este util pentru a le putea rula repede.

Show recently added app. (Arata programele adaugate de curand.): Atunci cand este activa, aceasta proprietate va afisa programele cele mai recent instalate. In acest mod, sa vezi si sa rulezi programele recent instalate, repede pentru prima oara.

Use Start full screen. (Foloseste Start in ecran intreg.): Aceasta proprietate este inactiva in mod standard. Proprietatea aceasta iti arata campurile pe desktop in modul Windows 8.

Show recently opened items in Jump Lists on Start or the taskbar. (Arata articolele deschise recent in listele de salt pe Start sau in bara de activitati.): Atunci cand proprietatea aceasta este activa, vei putea face clic dreapta pe o pictograma din bara de activitati pentru a arata un meniu complet cu documente, site-uri web, muzica, fotografii folosite recent, conform aplicatiei pe care faci clic. Listele de salt te ajuta sa ajungi repede la resursele cele mai accesate de tine.

Choose which folders appear on Start. ( Selecteaza ce foldere apar pe Start.): Aceasta optiune iti permite sa alegi diferite foldere pe care le folosesti cel mai frecvent. Folderele folosite adesea pot fi Documents, Music, Downloads, Network etc.

Modificarea culorilor meniului Start din Windows 10

In acelasi timp, se poate modifica culoarea de fundal a meniului Start pentru a se asorta cu tema Windows-ului tau.

Pentru a modifica culoarea din fundal a meniului de pornire in Windows 10, trebuie sa ajungi la Start> Settings> Personalization> Colors si apoi alege culoarea preferata din grila de culori.

In cazul in care hotaresti ca vei pierde aspectul vechi din Windows 8 al meniului Start, vei putea alege ca Windows-ul 10 sa arate mai mult ca Windows-ul 8.

Acest lucru il realizezi navigand la Start> Settings> Personalization> Start, iar apoi activeaza proprietatea Use Start full screen.

Asa cum ai vazut, sunt disponibile tipuri diverse de a-ti ajusta meniul de pornire din Windows 10 pentru a avea aspectul, senzatia si utilitatea pe care ti-o doresti. Daca ai nevoie de alte trucuri legate de ajustarea meniului Start din Windows 10 ne poti contacta. Specialistii DepanareCalculatoare.Net pot oferi servicii complete de consultanta si depanare pc la domiciliul clientilor din Bucuresti si judetul Ilfov.

Previous post Ce este optimizare seo si cum ma ajuta agentia AllmaDesign
Next post 3 motive pentru care ai nevoie de o evaluare imobiliara in 2022